Vragen? Bel ons 088 765 1900 | info@polvobv.nl 
Laden
Product(en) toevoegen...

Image title


Totaalleverancier voor interieurbouw

Met een complete ontzorging en een gespecialiseerde binnen- en buitendienst met veel ervaring in de interieurbouw zijn wij u graag van dienst. Polvo heeft een compleet assortiment met hoogwaardige producten en dat alles in de meeste gevallen binnen 24 uur uit voorraad bij u op locatie. Verder kunnen wij voorzien in op maat gemaakte Hettich & houten lades, lijmen & kitten, verlichting, grepen & knoppen, schuifdeursystemen, bedrijfskleding, pbm’s, machines, gereedschappen, bevestigingsmaterialen, etc.


Gemakkelijk en foutloos bestellen via onze Hettich configurator.

Met ons hoofdmerk Hettich hebben we een topleverancier in huis voor o.a. al uw meubelbeslag. De Configurator helpt u, om uit een breed scala aan zeer verschillende producten, snel en eenvoudig de juiste keuze te maken. Afhankelijk van de kast constructie worden de noodzakelijke toebehoren artikelen uitgekozen. In de Configurator is een onderscheid gemaakt tussen artikelen die verplicht zijn en artikelen die niet-verplicht zijn. De verplichte artikelen moeten uitgekozen worden, voordat men de volgende stap in de Configurator kan zetten.


Samen naar een Perfect Gebouwd Interieur

Met talrijke innovaties en steeds weer nieuwe ideeën hebben onze partners en POLVO trends gestimuleerd en de flexibiliteit en multifunctionaliteit van hedendaagse meubelconcepten mede vormgegeven. Ook in de nabije toekomst doen wij met veel passie onderzoek en blijven we intelligente functies stapje voor stapje verbeteren.Samen voor u en mét u


Voordelen Polvo Interieurbouw

  • Complete ontzorging
  • Gespecialiseerd binnen- en buitendienst met veel ervaring in de interieurbouw
  • Compleet assortiment met hoogwaardige producten
  • Binnen 24 uur uit voorraad bij u op locatie
  • Eenvoudig, snel en foutloos bestellen met de Hettich configurator

Laden
Laden