Vragen? Bel ons 088 765 1900 | Neem contact op
Laden
Product(en) toevoegen...

GKL ventilatietechniek: al decennialang het aanspreekpunt voor ventilerend Nederland. Gezond klimaat, gezond leven. De perfecte luchtkwaliteit in elk ruimte! Dat is ons doel bij zowel nieuwbouw als renovatie. Samen met u gaan wij voor energiezuinige, onderhoudsvriendelijke en hoogwaardige ventilatie met oog voor comfort.


Wie is GKL

GKL Ventilatie Techniek BV, gevestigd aan de Touwbaan 1H te Leiderdorp, is specialist in natuurlijke ventilatie aan de toevoerzijde, op en rond de gevel.

“Een recente ontwikkeling is dat we dit specialisme steeds meer combineren met de afvoerzijde. Ideaal voor bijvoorbeeld woningcorporaties die zowel renoveren als nieuw bouwen."- Verkoopleider Wouter den Hertog

GKL is uw partner in de kozijnindustrie, glashandels, bouwkundige aannemerij, schilders en installatiebranche. Wij zijn een betrouwbare groothandel voor ventilatietechnische artikelen, wij hebben kennis van zaken van ventilatiesystemen en regelgevingen hierin, wij verzorgen voor u het juiste systeem volgens bestek of energie prestatie (BENG) voor aanbesteding of uitvoering, wij geven technische ondersteuning op locatie, wij zijn altijd direct telefonisch bereikbaar met één van onze gespecialiseerde medewerkers en werken met de gerenommeerde fabrikant Duco Ventilation & Sun Control.

Met ons team van specialisten gaan wij geen ventilerende uitdaging uit de weg. Wij beschikken over een eigen productie afdeling waardoor wij snel en secuur uw wensen ook met maatwerk opdrachten kunnen produceren, assembleren en uitleveren. Wij beschikken over een ruim assortiment met ventilerende oplossing in toevoer ventilatie en mechanische ventilatie. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over doekzonwering en lamellen roosters.


Duco natuurlijke ventilatiesystemen

Door toepassing van Duco natuurlijke ventilatie in combinatie met Duco vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen kan in elk gebouw het perfecte ventilatiesysteem worden toegepast. De gecontroleerde natuurlijke toevoer van verse lucht rechtstreeks via de gevel en een centrale mechanische afvoer van vervuilde en/of vochtige lucht via de ‘natte’ ruimtes garanderen constant een optimaal en gezond binnenklimaat. Als ventilatiespecialist bieden wij de totaaloplossing op ventilatiegebied.

Naast de moderne vraag gestuurde ventilatiesystemen, produceren en leveren wij een compleet pakket ventilatieroosters voor een natuurlijke toevoer. Ook voor geluiddempende suskasten, ventilatie gecombineerd met zonwering en brandwerende rooster bent u bij ons aan het goede adres!.


Ons assortiment uit voorraad leverbaar


Duco Ton

Ideaal voor renovatie DucoTon 18 is een ‘Ton’ ventilatierooster met‘Soft-Line’ design buitenprofiel. Bijzonder geschikt voor renovatieprojecten,waarbij grotere openingen gevuld moeten worden.

Duco Flat

DucoFlat 80 ZR is een zelfregelend ventilatierooster speciaal voortoepassing in schuivende en vaste delen van een schuifraam ofschuifdeur. Het rooster heeft een glasaftrek van slechts 80 mm.

Duco Klep

DucoKlep 15 ‘ZR’ is een zelfregelend klepventilatierooster met eengeheel vlak binnenrooster. Prima geschikt voor toepassing in hetvaste deel van een schuifraam.

Duco Top

DucoTop 50 ‘ZR’ is een zelfregelend ventilatierooster dat snel eneenvoudig achter het buitenspouwblad kan worden aangebracht,zodat het van buitenaf ‘onzichtbaar’ is.

Duco Smart

DucoSmart 60 is een compact klepventilatierooster. Met een glasaftrekvan slechts 60 mm zorgt het rooster niettemin voor eenaanzienlijke luchtdoorlaat.

Duco Fit

De DucoFit 50 ‘ZR’ is een zelfregelend ventilatierooster datspecifiek ontwikkeld is voor ‘onzichtbare’ compacte kalfplaatsing.Het fraaie, afgeronde binnenrooster is toepasbaar in elke bouwsituatieen is geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Duco Glasmax

GlasMax ‘ZR’ is een geluiddempend ventilatierooster, ontwikkeldvoor plaatsing op glas en (compacte) kalfplaatsing. Voor toepassingin situaties waar sprake is van een lichte geluidsbelasting.

Duco Line

DucoLine 10/17/23 ‘ZR’ is een zelfregelend klepventilatieroosterdat elke ruimte van optimale ventilatie voorziet. Met volledig vlakbinnenrooster. De hendelkeuze bepaalt de ventilatiecapaciteit

Duco Box Silent :de stilste ventilatiebox van Europa!

DucoBox Silent RH & BD heeft een minimaalgeluidniveau van maar 30 dB, 7 aansluitingenvoor snelle en gerichte luchtafvoer en is ideaal voor renovatie.

Voordelen van ons ventilatieconcept

  • Team van deskundige, om u te adviseren
  • Onderbouwd advies richting de juiste producten
  • Ondersteuning in de project voorbereiding
  • Projectbegeleiding op de bouwplaats
  • Mogelijkheden van montage op de bouw

Vragen over de ventilatie mogelijkheden?

Voor specifieke vragen over onze oplossingen of voor een persoonlijk advies kunt u ons per telefoon bereiken op T. 071 581 52 22 of stuur ons een email installateur@gkl.nl

Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om ventileren gaat..Laden
Laden
Ok