Vragen? Bel ons 088 765 1900 | info@polvobv.nl 
Laden
Product(en) toevoegen...

Groothandel voor de bouw van der Stad

Leys groothandel voor deskundig advies.

Bent u voor een bouwproject op zoek naar het beste gereedschap en begeleiding om deze tot een succesvol einde te brengen? Dan kan Leys u hier uitstekend bij helpen.

We bieden u graag een totaaloplossing aan van een compleet aanbod aan ijzerwaren tot aan projectbegeleiding van A tot Z om tijdens het bouwproces de juiste keuzes te kunnen maken. Het complete sluitplan van bijvoorbeeld een appartementencomplex vanuit 1 punt kunnen regelen is toch ideaal?

Bij Leys kan het allemaal!

Bezoek de Leys webshop

Bent u nieuwsgierig naar ons online bestelgemak? Bezoek dan onze webshop op www.leys.nl en meld u vandaag nog aan als klant. Wij maken een account voor u aan waarmee u direct gebruik kunt maken van de webshop om ons grootse assortiment te bekijken of direct te bestellen.

Projectbegeleiding.

Kunt u bij een complex project wat hulp gebruiken door het juiste advies van A tot Z? Wij van Leys ondersteunen u graag door het juiste advies te geven op het gebied van bouw en inrichting. Zo kunt u de juiste keuzes maken en op een efficiënte manier te werk gaan.

Onderhoud en reparaties van uw gereedschap.

Naast het aanbieden van een compleet aanbod aan ijzerwaren willen wij u ook compleet ontzorgen bij het onderhoud van uw machines. Onze eigen reparatie afdeling zorgt voor alle reparaties en keuringen van u elektrische machines van A-merken. Lekker makkelijk toch?

Scanoplossing.

Om het plaatsen van een order nog sneller en makkelijker te maken hebben we de scanoplossing geintroduceerd. Met deze scanner kunt u vanaf de bouwplaats producten scannen en deze worden direct geplaatst in de winkelwagen waar u de bestelling eenvoudig kunt afronden. Dit alles om het proces voor u zo snel en efficiënt mogelijk in te richten.

Bekijk onze verschillende Leys vestigingen om te zien welke bij u in de omgeving gevestigd is.

Laden
Laden